Accommodatie

De 4 vakantiewoningen zijn voorzien van alle comfort: ruim, uitstekende bedden, tv met dvd-speler en natuurlijke gratis WIFI. De keukens zijn ingericht met gas- of keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser. Goed geoutilleerd, ook geschikt voor enthousiaste koks! Elk huis heeft een wasmachine. 3 huizen hebben een ruim zwembad (4x8m). De muren van de woningen zijn ca 50 cm dik, dus de huizen zijn koel in de zomer, gemakkelijk warm te stoken in de winter. In de huizen zijn houtkachels

Bedlinnen inbegrepen
Bedlinnen en handdoeken worden wekelijks verschoond. U kunt ook een beroep doen op onze hotelservice: dagelijks schone handdoeken, bedden opmaken en schoonmaken. Op aanvraag wordt gratis een kinderbed, box en kinderstoel beschikbaar gesteld.

Fietsen
Voor onze gasten zijn in totaal 8 fietsen en een tandem gratis beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik. Deze kunt u ter plekke, per dag, reserveren.

Onze keuken
Szakácsi (spreek uit: Soakaatsjie) betekent in het Hongaars (dorp) van de koks. Vroeger kwamen hier de koks van de koning vandaan.
Een eetgelegenheid mag hier dan ook niet ontbreken. Sinds 2007 zijn we gestart met Enni&Inni (Eten&drinken) Tijdens uw verblijf kunt u genieten van met zorg bereide maaltijden, ook voor grote gezelschappen.  Wij gebruiken de goede producten uit de streek en uit het seizoen, de kruiden uit onze tuin. En we houden ook van vegetarische gerechten. Onze inspiratie is slow food, fusion cooking en de wijnen van Eger en Tokaj. We maken onze pasta van spelt en ons zelfgemaakt ijs heeft al enige faam! Een welkomstdiner  is inbegrepen bij een verblijf van minimaal een week.